Nederlands
0 Stuks
€ 0,00
Zoeken

Betalen


iDeal
iDealDe betaalmethode iDeal biedt u de mogelijkheid om uw bestelling snel en veilig af te rekenen binnen de internetbankieromgeving van uw bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren, kunt u ook door middel van iDeal betalen. De aangesloten banken zijn ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Maakt u gebruik van internetbankieren bij een van deze banken, dan rekent u snel en eenvoudig af binnen uw vertrouwde betaalomgeving.
 
Na het bestellen van een artikel in de NickJean Online Shop kiest u voor de betaalmethode iDeal, om vervolgens de bank te selecteren bij wie u online bankiert. U wordt doorgelinkt naar het - voor u bekende - internetbankierprogramma. De gegevens van uw bestelling zijn zichtbaar en u kunt de bestelling goedkeuren op de wijze waarop u dat bij uw bank gewent bent. Na de goedkeuring verschijnt er een bevestiging van uw bank en vervolgens keert u automatisch terug naar de NickJean website. Na het terugkeren op de website ontvangt u binnen 15 minuten een e-mailbericht, om te bevestigen dat de bestelling en betaling geslaagd is.
Bancontact / Mister Cash
Bancontact / Mister CashBancontact / Mister Cash biedt Belgische consumenten de mogelijkheid om online aankopen te doen bij NickJean. De aangesloten banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank. Als u aangesloten bent bij een van bovengenoemde banken, kunt u betalingen doen in uw eigen vertrouwde betaalomgeving.
 
Voor Belgische consumenten biedt Bancontact / Mister Cash de mogelijkheid om online betalingen te doen. Na het bevestigen van uw bestelling, selecteert de betaalmethode van Bancontact / Mister Cash en er wordt een beveiligde verbinding gemaakt, waarna u vervolgens uw bank kunt selecteren. U komt dan in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw bank. Het vervolgscherm biedt u de mogelijkheid om de betaling te voltooien.
 
Als de betaling is voltooid ontvangt u binnen een kwartier een e-mailbericht van NickJean met de bevestiging van uw bestelling.
Creditcards / eMaestro
MasterCardVisaU kunt in de NickJean Online Shop betalen met creditcards. Zowel Visa als MasterCard wordt ondersteund en creditcards bieden u een veilige en betrouwbare betaalmethode.
 
EMAESTRO
eMaestro is een debetkaart van MasterCard die u in staat stelt om betalingen te doen in heel Europa. eMaestro biedt u een veilige en praktische betaalmogelijkheid, waarmee u in eigen land en binnen de rest van Europa in staat bent, om online betalingen te verrichten. 
 
U kiest in ons betaalsysteem voor de gewenste creditcard en voert de kaartgegevens, het kaartnummer en de vervaldatum in. Na het invoeren van de gegevens zal er - door gebruik van een random reader - een transactiecode worden aangemaakt en deze code zal moeten worden ingevoerd. Tot slot kunt u de transactie bevestigen en zal er eerst een saldocontrole plaatsvinden. Wanneer er voldoende saldo aanwezig is, zal de transactie worden afgerond en wordt u doorgelinkt naar de website van NickJean. 
 
Binnen 15 minuten zult u een e-mailbericht ontvangen waarin de bestelling en betaling bevestigd zullen worden.