Nederlands
0 Stuks
€ 0,00
Zoeken

Bezorgen


Afleveren
Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, versturen wij op maandag vanuit ons magazijn. Bestellingen met een afleveradres in Nederland worden (indien voorradig) binnen 2 tot 5 werkdagen afgeleverd door GLS pakketservice.

De bestelling wordt bij u aan huis afgeleverd. Als u niet thuis bent kunt u gebruikt maken van de GLS FlexDeliveryService. Waarmee u kosteloos een alternatieve afleveroptie kunt selecteren. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling bij een GLS Pakketshop te laten afleveren. Hierbij kunt u zelf bepalen wanneer u uw bestelling ophaalt. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling op een andere datum af te laten leveren. Hierbij is het eventueel mogelijk om dit bij uw directe buren af te laten leveren.

Het kosteloos aanbieden van de service van pakketzendingen verzenden naar een particulier adres is mogelijk binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. voor overige landen geldt directe verzending.
 
NB Een levering op een postbus adres is niet mogelijk.
Track & Trace

Als NickJean uw bestelling verstuurd ontvangt u hiervan een bericht per e-mail. De mail bevat informatie met betrekking tot uw bestelling en informatie over de Track en Trace service van GLS. Hiermee kunt u op elk moment de status en locatie van uw bestelling controleren. Door op de link in de mail te klikken komt u op de website van GLS waar u door uw pakketnummer en postcode in te voeren de status van uw bestelling kunt controleren. Op deze manier bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond uw bestelling.

Mocht het pakket - ondanks onze verzendbevestiging - niet (correct) bezorgt worden, horen wij graag zo snel mogelijk van u. U kunt contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier of +31 (0)35 767 6644.

 .